Skip to main content

We vroegen onze sponsors en donateurs waarom zij ervoor kiezen om Red een Kind te steunen. Dit was hun antwoord.

Ik kies voor Red een Kind omdat…

1

… ik dan het hele dorp steun en niet alleen mijn eigen sponsorkind- of gezin

2

… Red een Kind mensen uit hun sociale isolement haalt en zo armoede in de kern aanpakt.

3

…Red een Kind begrijpt hoe belangrijk het is dat kwetsbare kinderen beschermd worden

4

…ik geloof dat gezinnen met een steuntje in de rug zélf uit armoede kunnen groeien.

5

…omdat mijn sponsorkind straks zonder hulp kan… en dat binnen 7 jaar

6

…ik dan zeker weet dat ik met mijn geld iets onbetaalbaars doe voor kinderen in armoede.

7

…Red een Kind Gods liefde laat zien aan elk kind, zonder onderscheid.

“Gods liefde geeft kracht en hoop. De impact daarvan zie ik elke dag. Niet alleen in mijn persoonlijk leven, nu ik binnenkort moeder hoop te worden, maar ook in mijn werk. Wanneer een dorpsprogramma begint en álle kinderen in het dorp geholpen worden. Zonder onderscheid.

Wanneer sponsors mij aan te telefoon vertellen hóe blij ze zijn dat ze een verschil kunnen maken en Gods liefde kunnen doorgeven. En wanneer een programma afgerond wordt omdat gezinnen weer zelfredzaam zijn en met vertrouwen op God een kansrijke toekomst tegemoet gaan. Dit inspireert mij om zelf Gods liefde door te geven. Straks aan mijn zoon of dochter, maar ook nu aan sponsors, collega’s en andere mensen om mij heen. Zonder onderscheid.”

– Jeanine

Jeanine – Medewerker Sponsorcontacten


Dit artikel is onderdeel van het magazine Kind. Meer weten?
Vraag hier het magazine gratis aan.

Beeldrechten:
Art van Grondelle
Hester de Rooij
Tanja van Lummel
Jan Willem den Bok
Marjan van der Lingen
Qroost Beeldmakers
Ramon Sanchez Orense
Stephan Jansen Fotografen

Redeenkind.nl
InZine • BladenMakers.nl